radiostorm bizznizz logo


Radio STORM bekleedt binnen de social media een unieke positie. Social radio, radio gemaakt voor mensen door mensen.


      radio STORM      =                 

Vanuit onze sjieke mobiele studio, opgesteld in uw bedrijf streamen we het beeld en geluid naar al uw medewerkers incl thuiswerkers of collega´s op de baan. Via Zoom kunnen collega´s live inbellen met verzoekjes, groeten of andere boodschappen. Iedereen komt in contact met elkaar.

Zo wordt een dag met radio STORM in uw bedrijf misschien wel de plezantste werkdag van het jaar!


 

radio STORM    =          

Indien gewenst personaliseren wij de uitzending op maat van uw bedrijf. De jingles van radio STORM worden plots jingles met uw bedrijfsnaam, uw grafische huisstijl is herkenbaar in de livestreambeelden, zelfs onze mobiele radio studio wordt helemaal voorzien van uw vormgeving voor en achter de DJ´s.

U kan ook uw klanten en netwerkrelaties laten meegenieten via de streamlink, die u natuurlijk ook kan sharen op al uw social media kanalen.  Radio STORM wordt zo een uniek uithangbord, eentje die op een hoogst originele en positieve manier aandacht genereert voor uw bedrijf.

En waarom radio STORM niet inschakelen op uw volgende open-bedrijvendag?

 


 

radio STORM =          

Ons team maakt al jaren radio met amateur DJ´s en muziekliefhebbers zonder enige radio ervaring. Het is een unieke mix tussen uitdaging, creativiteit en heel veel fun. Af en toe hapert er wel eens een plaat of gaat een aankondiging net iets minder vlot, maar dat vormt de charme van het concept en maakt het bijzonder sympathiek zowel bij luisteraars als radiomakers.

Radio STORM zorgt voor alle technische apparatuur, met ondersteuning door een radiotechnieker ter plaatse.

Wij kunnen ook professionele begeleiding aanbieden om samen met uw aspirant DJ’s hun radio uitzendingen voor te bereiden of te oefenen mocht dit nodig zijn..


radio STORM    =      

Natuurlijk!

Een uniek concept en één van de weinige bedrijfsevents die momenteel mogelijk blijft. Uw thuiswerkers volgen allemaal de livestream en kunnen interactief deelnemen via thuiswerktools als zoom, teams etc.  Zo creëren we nog eens een bedrijfsdag waarbij iedereen samen werkt, en dit dankzij radio STORM!


voor meer praktische info - mail naar info@galerieSTORM.be -  en de info komt naar je toe