Galerie STORM wil ruimte geven aan lokaal talent, met EXPO's, participatie RADIO en events zoals STORMLoop.

Een aanvulling op het cultuurlandschap met als kenmerken kleinschaligheid, participatie en samwerking van het publiek, bovenlokale werking in de kempen met een kwaliteitsgarantie.

Galerie STORM is non-profit.

AKT in galerie STORM

Tijdens 10-daagse EXPOs (2 maal per jaar maart/oktober) stelt galerie STORM zijn ruimte open voor een breed scala aan initiatieven van het publiek. Denk aan concerten, workshops, try-outs, films, wandelingen, boekvoorstellingen, kinderactiviteiten etc.

Deze cyclus is momenteel opgeschort door de corona pandemie.

Blijf op de hoogte van de laatste updates via onze FB pagina

radio STORM

Radio STORM is een eventradio. De programma’s worden gemaakt door gelegenheids-DJ’s, muziekadepten of sympathisanten.

De radio STORM studio wordt telkens opgesteld op wisselende locaties, die toegankelijk zijn voor het publiek. De programma’s worden van daaruit live gestreamd over het internet.
Het radio STORM event kan zodoende bezocht en tevens ook beluisterd worden.

De uitzendingen van radio STORM gaan vanaf juli 2020 via het streamplatform het Kempisch Kanaal. Dit is in samenwerking met cafe De Wolwinkel in Geel en Toekan Records in Heist op den Berg.

Radio STORM zendt in de regel elke zaterdag op andere een locatie in de Kempen uit. Dit kunnen cultuurevents zijn, cafes of gewoon ergens bij iemand in de tuin... Alzo tracht de radio leuke initiatieven uit de kempen bij een breder publiek te brengen.

STORMLoop

Het hoofdparcours wordt door vzw STORMLoop samnegesteld, tevens kan iedereen een project (expo, concert, streetart, theater, ...) indienen en zijn creaties aan het publiek tonen. Aan de eerste editie in mei 2019 werden een 70-tal projecten opgenomen en namen alzo 250 mensen deel.

Een tweede editie is voorzien in mei 2022.